Šumavské zapečené fleky
6. 6. 2008
500 g širokých nudlí , 3 vejce , 3 Sedlčanské Hermelíny, 300 g žampionů, 1 cibule, 300 g hlávkového zelí, 1/8 l mléka, olej, sůl, pepř, kmín.
Nudle uvaříme v osolené vodě, přecedíme a propláchneme studenou vodou. Na oleji podusíme cibuli a nakrájené žampiony. Zvlášť podusíme nakrájené zelí s kmínem. Vše promícháme, přidáme na kostičky nakrájený Hermelín, sůl a pepř. Do zapékací mísy nalijeme olej a vložíme směs, kterou zapečeme. Zalijeme rozšlehanými vejci s mlékem a dopečeme.
Zdroj: www.sedlcansky.cz
Znáte zajímavý recept s „Pepou“ alias Hermelínem? Chcete se o něj podělit s ostatními? Napište nám jej na e-mail ehermelin@email.cz a mi jej uveřejníme. Děkujeme vám.
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář